vineri, 8 octombrie 2010

Traiasca presa!!!

    Traiasca presa din Romania si in special marile televiziuni din Gorj care nu au stiut nici macar sa faca un material corect despre sesiunea de comunicari care a avut loc la Colegiul National "Ecaterina Teodoroiu" cu ocazia zilei nationale pentru comemorarea victimelor holocaustului.
    Am avut surprinderea sa descopar pe RTV ca bibiloteca liceului s-a mutat la etajul al doilea, in locul salii de sedinte. M-am gandit ca poate au fost prost informati dar ar fi putut sa-si dea seama ca nu este biblioteca scolii prin faptul ca nu era nicio carte in acea incapere. O greseala minora.
    Marea surpriza a fost la Gorj TV, postul unde am aflat ca peste sase milioane de evrei au fost folositi ca sclavi in lagararele comuniste...Da, asa au zis, LAGARE COMUNISTE. Dragi reprezentati ai celei de-a 4 putere in stat, anul trecut ati facut mare caz pentru ca acea fata din Colegiul Tehnic Nr.2 a zis ca ea aude pentru prima data de holocaust pentru ca este boboaca, ei bine, ar cam trebui sa tineti gura inchisa data viitoare, pentru ca nici dumneavoastra nu aveti mai multe cunostiinte despre istoria universala.

4 comentarii:

 1. bine zis Roxana!

  ai mare dreptate..

  RăspundețiȘtergere
 2. perfec adevarat... cioku mic!!! app: eu nu auzisem pana acum de lagare comuniste intre 1939 si 1944... dar "Traim in Romania si asta n ocupa tot timpul!!!"...

  RăspundețiȘtergere
 3. lagare comuniste :O ..comunisti sunteti voi ca habar nu aveti ce s-a intamplat cu adevarat..RUSINE

  RăspundețiȘtergere
 4. Ce sa faci? Asta este tara in care traim.
  Sunt mandra de tine, imi place ce scri.

  RăspundețiȘtergere