marți, 1 decembrie 2009

1 decembrie

Astazi este ziua nationala a patriei noastre, este 1 decembrie, o zi speciala pentru poporul nostru...iar aberez, nu va fie frica, aceasta postare nu va fi despre istorie, patriotism si Romania, ci va fi despre cum se va desfasura pentru mine aceasta zi.
Pana acum este doar o zi obisnuita, defapt nu e chiar asa de obisnuita pentru ca este marti si eu nu sunt la scoala, in mod normal, acum as fi fost in timpul orei de informatica, dar acum lenevesc in pat si scriu pe blog...imi place ziua asta!
Cum o sa decurga de acum incolo?
Sper ca bine, pentru ca, impreuna cu cativa dintre colegii mei, am planificat o iesire la patinoar. O sa fie interesant, mai ales ca pentru mine este prima oara cand voi merge la patinoarul din Targu-jiu.
Un alt simbol al zilei de 1 decebrie este si aprinderea "luminitelor de craciun" din frumoasul nostru municipiu. Deci, cam asta inseamna pt mine 1 decembrie: leneveala de dimineata, o zi libera, putina distractie cu prietenii si un film interesant deseara. Ar trebui oare sa ma simt cuprinsa de un fior patriotic, sa simt cum in fiinta mea se trezeste o dorinta de mai bine, sa aud strigatele de acum 91 de ani de la ALba-Iulia? Poate ca da, dar partea proasta este ca eu nu aud altceva inafara melodiei "Smells Like Teen Spirit" a celor de la Nirvana.
Cei care au vazut afisul facut la scoala, poate se vor intreba daca nu sunt eu cea care facea morala in legatura cu simtamintele oamenilor din aceasta zi? Raspunsul este simplu: sunt tot eu, doar ca acum gandeste o alta parte a creierului meu, acea parte care functioneaza numai in zilele libere.
Ador ziua da azi, pentru simplul motiv ca nu ma duc la scoala.


P.S.:La multi ani,celor care si-au sarbatorit ziua numelui ieri!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu