luni, 1 august 2011

Bistrita

       Cu ce ocazie am ajuns eu in Bistrita? Am avut din greseala un punctaj bunicel la etapa judeteana a Olimpiadei Stiintele Pamantului si am fost selectata sa reprezint judetul la faza nationala a aceleiasi olimpiade, dar sa nu va mai plictisesc cu detalii tehnice care nu-si au rostul si sa va povestesc despre Bistrita. Bistrita este un oras dragut, cu un centru vechi adorabil, pavat cu piatra cubica, dar tot aspectul este stricat de zecile de magazine de tip Second Hand care se gasesc peste tot. Nu as vrea sa exagerez, dar cred ca aceste magazine au aparut in Bistrita ca ciupercile dupa ploaie, deoarece era imposibil sa mergi mai mult de o suta de metri si sa nu-ti sara in ochi un baner pe care sa fie afisate reducerile zilnice de preturi. Nu ma intelegeti gresit, nu am nimic cu magazinele SH, nu sunt impotriva lor, dar, totusi, ce e prea mult strica!
        Tot in Bistrita am avut parte de cea mai execrabila servire, la o pizzerie din centrul orasului, unde a trebuit sa stam o ora si ceva pana ne-am primit mancarea, iar apoi inca 20 de minute pana a venit ketchupul, timp in care s-a racit pizza. Iar ca totul sa fie si mai frumos, s-a mai pus si ploaia, dar asta nu este un motiv de critica.
        Ca o concluzie, Bistrita e un oras frumos, pacat ca unele servicii nu se ridica la nivelul asteptarilor si-ti cam taie cheful de explorare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu