sâmbătă, 6 februarie 2010

N-am mai scris de mult

N-am mai scris de mult si, probabil, voua -cititorilor imaginari- va pare rau ca nu ati mai avut cu ce sa va delectati timp de aproape o luna.
Ce mult a trecut!
O luna.
Atunci ma gandeam cum sa fac sa-mi mai maresc putin mediile pe ultima 100 de metri sau cum sa scap neascultata la unele materii ca nu cumva sa fac vreo gafa care sa strice media mea cu greu ridicata, timp de un semestru intreg. Dar, s-a terminat si primul semestru din clasa a 9-a si nu mai sunt chiar asa de boboaca acum pentru ca au inceput sa-mi creasca penele. Mai sunt 4 luni si o sa ajung o gasculita rosie ca o capsununa,si nu o sa ma mai uit pe site-ul Ministerului Educatiei pentru vedea posibilii colegi de clasa, ci pentru a vedea cine va fi nou la noi in liceu.
Ce de aberatii pot sa scriu si eu pe aici, dar ce sa fac? Ma plictisesc si decat sa ma uit la tembelizor mai bine scriu si eu pe aici sa ma dau "mare" ca am blog(pe care nu-l citeste nimeni, dar asta e mai putin important).
Am vazut ca acum e la moda sa ai blog?
De ce?
Nu pot sa-mi imaginez. Nu stiu de ce ti-ai face blog cand nu ai ce scrie pe el(unde era lupul moralist?). Adevarul e, ca nici la mine nu e mare chestie, dar a fost facut intr-un scop nobil. Acela de a povesti micile intamplari in viata mea, la liceu, dar...degeaba. Un ideal maret nepus in practica datorita unor factori de natura psihica care se manifesta prin imposibilitate fizica sau, ca sa nu o lungim prea mult, datorita sentimentului de lene care ma cuprinde de fiecare data.
Mai sunt 40 de ore pana imi voi cunoaste noul/noii coleg/i de clasa.
A da, asta era un subiect de care nu am scris. Se pare ca ne-a parasit Marian, a plecat la un alt liceu pentru ca a realizat ca vrea sa faca ceva in viata si i-ar fi mai usor de acolo. Nu sunt de aceeasi parere cu el, dar stiti cum e, fiecare face cum crede ca e mai bine pentru el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu