joi, 27 mai 2010

Primul smatphone 4G va fi lansat la vara

Începând cu data de 4 iunie, noul telefon 4G, HTC EVO, va fi putea fi cumpărat contra sumei de 200 de dolari.

Oferta este condiţionată de încheierea unui contract de telefonie mobilă pe doi ani, a anunţat CEO-ul Sprint Nextel, Dan Hesse, citat de PC World. Sprint este cel de al treilea jucător de pe piaţa americană de telefonie mobilă.

Utilizatorii EVO 4G, cunoscut şi ca Supersonic, vor plăti cel puţin 70 de dolari pe lună, dacă vor opta pentru pachetul Sprint „Everything Data Plan”, la care se vor adăuga 10 dolari, pentru asigurarea acoperirii 4G, indiferent dacă utilizatorul locuieşte sau nu într-o zonă cu acoperire 4G.

MULTIMEDIA


Fără abonamentul pe doi ani încheiat cu Sprint, clienţii vor plăti cel puţin 450 de dolari pentru primul telefon din lume care suportă servicii 4G.

HTC EVO 4G are un ecran de 4,3 inch (800X480 de pixeli) şi două camere încorporate, este prevăzut cu interfaţa Sense şi rulează sistemul de operare Android 2.1. Dispozitivul are un procesor Qualcomm Snapdragon de 1 GHz, memorie RAM 512 MB, memorie internă 1GB, Wi-Fi.

Noul telefon poate suporta atât servicii 4G, cât şi 3G, iar oficialii Sprint Nextel spun că reţeaua 4G asigură viteze de aproape 10 ori mai mari decât cele 3G. Astfel, utilizatorii vor putea descărca mult mai repede conţinuturi de pe internet.

Ca şi Nexus One de la Google, noul telefon 4G are patru butoane de navigare, respectiv Home, Menu, Back şi Search.

Alte caracteristici includ un procesor Qualcomm Snapdragon de 1 GHz, memorie RAM 512 MB, memorie internă 1GB, Wi-Fi, o cameră foto de 8 megapixeli şi suportă atât servicii 3G cât şi 4G.




sursa(evz.ro)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu